Nieuws

Op deze pagina informeren we je graag over het laatste nieuws uit onze Huizen van het Kind.

Inhuldiging Tutjesboom Huis van het Kind Brasschaat

2024/09/18

Terug

Huis van het Kind Brasschaat heeft vanaf nu een eigen tutjesboom. De feestelijke opening vond plaats op woensdag 18 september.

Bij de Brasschaatse Tutjesboom, waar peuters en kleuters hun tutje kunnen achterlaten, hoort het verhaal van Bertje Bever en de Tutjesboom. Het verhaal werd ingesproken en is gratis beschikbaar als luisterverhaal dat ouders vooraf of tijdens het bezoek aan de Tutjesboom kunnen beluisteren met hun kind.

Daarnaast kunnen kindjes die hun tutje hebben afgegeven het Huis van het Kind binnenstappen voor een diploma en een geschenkje. Wist je trouwens dat het tutjesnest aan de tutjesboom gemaakt is in het houtatelier van dagcentrum Kwartier Noord?

De feestelijke uitnodiging bracht een fantastische opkomst met zich mee in aanwezigheid van Inez Ven (Schepen burgerzaken en onderwijs).

Ook onze directeur mobiele diensten, Chantal Van Overvelt, mocht niet ontbreken: “De Tutjesboom mag dan wel een mooi hulpmiddel voor de kleinsten onder ons zijn, het is ook een warme uitnodiging voor ouders om eens binnen te stappen en kennis te maken met het Huis van het Kind.”