Nieuws

Op deze pagina informeren we je graag over het laatste nieuws uit onze Huizen van het Kind.

Speelbabbels: vrijwilligers gezocht!

2021/07/07

Heb je interesse in de leefwereld van baby’s en peuters, ben je vlot in de omgang, heb je een luisterend oor en ben je respectvol naar elke bezoeker? Dan ben jij de vrijwilliger die we zoeken!

Terug

De speelbabbel is een ontmoetingsplaats voor kinderen van 0 tot 3 jaar en hun ouders, grootouders, tantes, ... Je kan er elkaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen. Baby’s en peuters kunnen er spelen en een nieuwe omgeving ontdekken.

Als vrijwilliger help je mee bij de voorbereiding en opruim, geef je de mensen een warm en gastvrij onthaal en werk je mee aan de bekendmaking van de speelbabbel. We beloven je een toffe werkomgeving, veel sociale contacten, vorming en intervisie en een vrijwilligersverzekering.

De speelbabbels starten terug op vrijdag 10 september 2021. Ze gaan door elke vrijdag van 9 tot 11.30 uur in BKO de Sloebertjes (jeugdcentrum JOS), Kerkstraat 89 te Hoevenen. Uiteraard bepaal je zelf hoe dikwijls je je kan engageren.

Een voorafgaande samenkomst van de vrijwilligers voor kennismaking en afspraken is voorzien op 3 september om 9 uur in BKO de Sloebertjes.

Contact en info: Huis van het Kind Stabroek, Marc Ipermans, tel 03 210 11 89, huisvanhetkind@stabroek.be