Nieuws

Op deze pagina informeren we je graag over het laatste nieuws uit onze Huizen van het Kind.

Speelbabbel Essen zoekt vrijwilligers!

2022/12/08

Terug

De Speelbabbel is een ontmoetingsplaats voor kinderen van 0 tot 3 jaar en hun ouders, grootouders, tantes, ... Terwijl de kinderen met elkaar spelen en nieuw speelgoed ontdekken slaan de (groot)ouders een praatje en wisselen ervaringen uit, vergezeld van een dampende kop koffie.

Profiel

Heb je interesse in de leefwereld van baby’s en peuters, ben je vlot in de omgang, heb je een luisterend oor en ben je respectvol naar elke bezoeker? Kan jij je vrij maken op dinsdagvoormiddag? Dan ben jij de vrijwilliger die we zoeken!

Taakbeschrijving

​​​​​​Als vrijwilliger help je mee bij de voorbereiding en opruim, geef je de mensen een warm en gastvrij onthaal en werk je mee aan de bekendmaking van de speelbabbel.
We beloven je een toffe werkomgeving, veel sociale contacten, vorming en intervisie en een vrijwilligersverzekering.

Contact en info

De speelbabbels starten terug op dinsdag 31 januari 2023. Ze gaan door elke dinsdag van 9 tot 11.30 uur in de Bibliotheek in Essen (stationsstraat 23). Uiteraard bepaal je zelf hoe dikwijls je je kan engageren. Een voorafgaande samenkomst van de vrijwilligers voor kennismaking en afspraken is voorzien op dinsdag 10 januari om 10 uur in de Bibliotheek van Essen.