Nieuws

Op deze pagina informeren we je graag over het laatste nieuws uit onze Huizen van het Kind.

Gratis infosessies over zindelijkheid

2023/04/07

Terug

In 2023 organiseert Opvoedingswinkel Brasschaat - Zoersel - Hoogstraten samen met al de samenwerkende Huizen van het Kind, een aanbod rond zindelijkheid.

Ben je groot-/ouder en wil je meer te weten komen over zindelijkheid? Heb je vragen rond dit thema? Wil je je graag voorbereiden op 'het potje'? Of ben je al lang bezig en lukt het bij jouw peuter/kleuter net iets minder goed? Schrijf je dan in voor onze gratis infosessie.

Tijdens deze sessies zal er uitleg gegeven worden over zindelijkheid, maar er wordt ook ruimte gemaakt om in gesprek te gaan met ons, als de ouders onder elkaar. Zo kunnen er tips/tricks uitgewisseld worden of juist erkenning gegeven worden over hoe een moeilijke opdracht dit kan zijn.

Deze sessies worden gegeven door de medewerkers van de Opvoedingswinkel.
Heb je meer interesse in een online aanbod? Hou dan de website van Huis van het Kind Noorderkempen in het oog, want onze collega's van Kind en Gezin Noorderkempen organiseren ook een online aanbood.

Vooraf in te schrijven via inschrijven@olo-rotonde.be (max. 15 deelnemers). Exacte locatie wordt meegedeeld bij inschrijving.

Meer info in onderstaande flyer.